Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal: Serievinst för Söderdam

Söder Dam vann årets grundserie i futsal. I laget för dagen hittar vi Hannah Uhlan som säsongsdebuterade inomhus som målvakt.

Söder Dam vann årets grundserie i futsal. I laget för dagen hittar vi Hannah Uhlan som säsongsdebuterade inomhus som målvakt.


ÖSK Söder Dam behövde poäng för att säkra serieseger i dagens match i damernas gruppspel. Den tog man också idag, även om segersiffrorna 2-1 mot Sköllersta IF ser lite väl knappa ut för att det skall ha känts helt lugnt bland Söders supportrar. Matchens alla tre mål kom i första halvlek och för Söder var det Silvia Erkisi och Jenny Börjesson som målade.

ÖSK Söder går nu vidare till en DM-kvartsfinal den 3 januari. Motståndare bör väl tvåan i div 2 bli och i så fall kommer de från Pars FC. Eventuell semifinal och final spelas den 6 januari (trettondagen) i Idrottshuset.

Tillägg: Kvartsfinalmotståndare blir inte Pars FC utan Skyllbergs IK. Detta eftersom seriesegrarna från RIG Örebro/Lillån 2 inte får spela DM på grund av lillåtvåan (och förmodligen även eftersom de är ett sammanslaget lag).

ÖSK Söder Dam: Söder dam seriesegrare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.