Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mozart Surville lämnar ÖSK

Mozart Surville

Mozart Surville


En av årets märkligare värvningar har nu avslutats. Mozart Surville, som för några år sedan spelade en halv säsong med ÖSK Söder, hamnade hos ÖSK efter att ha gjort bra ifrån sig hos Örebro Syrianska. Trots att han var klubbens främsta målgörare under första halvan av säsongen gjorde han sig dock omöjlig på något sätt och syrianerna ville inte längre ha med honom att göra.

Då värvar ÖSK honom och lånar samtidigt ut honom till BK Forward. Tanken skall ha varit att han skulle spela med Forward samt ett antal U21-matcher med ÖSK för att man sedan skulle utvärdera om han var något att gå vidare med. Nu är den utvärderingen klar och ÖSK har bestämt sig för att inte gå vidare, utan man har kommit överens med Mozart om att avsluta kontakten.

ÖSK: Ingen fortsättning för Mozart Surville
NA: Anfallare lämnar ÖSK

NA skriver, att han nu registreringsmässigt går tillbaka till Syrianerna, vilket kan tyckas märkligt med tanke på att det verkar ha funnits någon slags konflikt där. Men det kanske beror på att man bara kan vara registrerad hos tre olika klubbar under ett kalenderår och då var det väl lättast att låta honom gå tillbaka till Syrianska. Att registreringen hamnar hos Syrianska borde väl också betyda, att BK Forward inte har någon avsikt att gå vidare med honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.