Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tufft motstånd i Distriktscupen

Örebrodistriktets 99:or, som det här året domineras av spelare från ÖSK, tog sig vidare i distriktscupen med knapp marginal (3-2 vinst mot Värmland i en uppsamlingsmatch). De har nu fått sina motståndare utsedda i det slutspel som egentligen borde kallas kvartsfinalgruppspel.

ÖLFF kommer att få möta Småland den 15 januari och Göteborg dagen efter. Båda matcherna spelas i Tipshallen Elmia i Jönköping. Inte direkt några lätta motståndare, men det skall det väl inte heller vara, när man nått så här pass långt i turneringen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.