Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ståplatskampanjen: Fjolårsnoteringen slagen

En vecka har gått och ÖSK har redan sålt fler säsongskort till Västra Stå än vad man gjorde för årets säsong. Den gångna säsongens notering var 174 och nu rapporterar ÖSK på sin kampanjsida att man redan efter en vecka sålt 176.

15 allsvenska matcher plus minst en match i Svenska Cupen för 799 kronor. Det blir 50 kronor per match med möjlighet till bonus om ÖSK går vidare i cupen. Billigare än så kan det väl knappast bli. Kampanjen rullar vidare och pågår ända till den sista februari med målet satt till 500 årskort.

Bloggen tror på en försäljningsspurt inför julhelgen, eftersom det här väl borde vara önskeklappen för alla fotbollsintresserade i Örebro.

ÖSK: Västra Stå – årskort till kampanjpris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.