Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sööder tar över hos Kubanerna

Kubanerna, ÖSKs supporterförening, har varit smarta och redan klarat av sitt årsmöte. Inför det nya årets utmaningar och möjligheter har en ny ordförande valts. Konrad Sööder har tagit steget upp från ledamot till ordförande. Tobias Andersson, klubbens tidigare ordförande, verkar dock inte vara helt utbränd utan retirerar bara halvvägs till positionen som vice ordförande. Säkert bra för kontinuitet mm.

Hela den nyvalda styrelsen ser ut på följande sätt: Konrad Sööder (ordförande), Tobias Andersson (vice ordförande), Zara Nätterdal (kassör), Kristoffer Lundell, Kal Ström, Fredrik Åkerlund, Angelica Rodenfelt och Andreas Svensson.

ÖSK: Intervju med Konrad Sööder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.