Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK inleder mot Djurgården

Svenska Fotbollförbundet har redan nu släppt sin grovplanering av spelordningen för Allsvenskan år 2016. ÖSK inleder 2016 års allsvenska med en hemmamatch mot Djurgårdens IF i början av april månad och avslutar den med en bortamatch mot IF Elfsborg första helgen i november. EM-uppehållet sträcker sig från slutet av maj månad till nästanmitten av juli.

De datum som finns angivna i sammanställningen är än så länge enbart indikativa. Exakta datum och avsparkstider för varje match kommer för omgångarna fram till EM-uppehållet (omgångarna 1-12) att bestämmas under andra hälften av december. För resterande omgångar kommer spelordningsmötet att hållas i slutet av maj.

SvFF: Allsvenska spelordningen 2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.