Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ekstrand Hamrén till A-truppen

Carl Ekstrand Hamrén

Carl Ekstrand Hamrén


A-truppssammanställningen på ÖSKs webbsida har fått ett nytt namn. Det är en mittback, men inte Brendan Hines-Ike som ÖSK gjorde klart med igår. Istället är det Carl Ekstrand Hamrén som under det senaste året svävat någonstans i ingenmanslandet mellan A- och U-trupper. Redan under den här säsongen fanns han med på bänken vid ett antal tillfällen, men han har ännu inte fått pröva på allsvenskan i skarpt läge.

Carl, som fyller 20 nästa år (195 cm, 79 kilo), kom från Karlslunds IF HFK till ÖSK som 16-åring och har sedan gått hela vägen från den dåvarande regionala P16-truppen i ÖSK Ungdoms regi via U17, U19 med spel i U21-laget till en plats i ÖSK:s A-lagstrupp. Det är givetvis roligt för Bloggens utsända som följt honom och hans utveckling från det att han började på Ekäng. Det är säkert även väldigt roligt för de tränare i ÖSK och Karlslund som haft honom i sina trupper under årens lopp att se att deras talang nu nått en plats i ÖSKs A-trupp.

ÖSK: A-truppen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.