Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal: Söder Dam möter Lillån

Efter förra veckans förlust mot ett toppat KIF Örebro fortsätter ÖSK Söder Dam i kväll höstvinterns inomhuskampanj med en match mot Lillån FK. Trots förlusten behåller söderdamerna förstaplaceringen i serietabellen. Inte för att just den placeringen betyder så mycket – nästan alla lag går ju ändå till slutspel. Men en bra placering i grundserien lär väl betyda en förmånligare ”lottning” i slutspelet.

Motståndarna från Lillån verkar i år ha specialiserat sig på oavgjorda resultat. Tre sådana har man klarat av flankerade av en vinst och en förlust. Så sent som igår spelade laget 3-3 mot IFK Kumla. Att man spelat match så sent som igår är knappast något som inverkar på förutsättningarna inför dagens match. Om det inte var så att någon vrickade foten eller så.

ÖSK Söder fortsätter med att blanda ordentligt i laguttagningarna. Alla eller i alla fall så många som möjligt skall få vara med. Den här gången finns ungdomarna Agnes Andersson och Emma Östlund med i den kallade truppen. Båda efterlämnar ordentliga avtryck då de deltar i DM-kvalificeringen för F17. Återstår att se om de klarar lite äldre och mer rutinerade motståndare på ett lika bra sätt.

Matchtrupp: Stina Koskilampi, Klara Thorsén (k), Agnes Andersson, Sara Sandberg, Sabina Håkansson, Sophie Pettersson, Josefine Zandén, Marie Ståhlberg och Emma Östlund.

Matchen som spelas i Vivalla Ballonghall och börjar kl. 20:50 döms av Nedim Prguda och Hadi Nasirian.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.