Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Distriktslaget möter Värmland

ÖLFF:s 99:or spelar på söndag en ”uppsamlingsmatch” i SvFF:s distriktslagsturnering för 16-åringar. Örebrolänningarna (eller vad man skall kalla ett sådant här lag) kom ju bara två i sin grupp i grundspelet men får nu ytterligare en möjlighet att gå vidare i turneringen. Motståndet kommer från Värmland och matchen spelas på Luciadagen i Karlskoga.

Förbundskaptenerna Peter Johansson och Johan Cehlin har kallat en 19-mannatrupp som domineras av spelare från ÖSK. Följande ÖSKare är kallade: Adam Bark (-00), Jonathan Aronsson, Simon Bladh, Arvid Brorsson, Samuel Brunnberg, Isak Eklöf, Murat Kuyumcu, Adam Leijon, Almin Masic, Odilon Sangwa (-00), Joseph Spångberg, Martin Trinh (-00) och Henrik Westher.

Även bland reserverna dominerar ÖSK antalsmässigt: Edwin Lundkvist, Gustav Pauly, Sebastian Ternevid, Vide Törner och Albin Zidaric.

Jag skulle tro att ovanligt många av reserverna kommer att få vara med i den slutliga truppen. Samtidigt som matchen skall spelas skall flera av de här spelarna vara på Bosön där SvFF arrangerar en elitsammandragning för Sveriges bästa 15-åringar. Av de uttagna ÖSKarna lär väl de tre 00:orna vara på Lidingö. Dessutom är Elias Durmaz och Ludvig Franck uttagna till elitlägret.

ÖLFF: Distriktslagssamling för Pojkar 99

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.