Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: ÖSK vill värva Avestatalang

Avasta Tidning skrev i fredags om Avesta AIKs 15-åriga talang Melvin Mårtensson Almevid. Denne har blivit uttagen till SvFF:s breddelitläger på Bosön i mitten av december (tillsammans med en kvartett ÖSKare). För tidningen har han berättat, att det finns flera klubbar som skulle vilja se honom hos sig. En av dessa är ÖSK som har konkurrens om namnteckningen från Gefle IF och Degerfors IF. Dessutom är det givetvis möjligt att han blir kvar i Avesta ett tag till. Det är väl egentligen först nästa höst (till gymnasieintagningen) som frågan om klubbtillhörighet blir akut.

Avesta Tidning: AAIK:s fotbollslöfte i blågult

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.