Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK tränar igen

Ebrima "Ibo" Jaither (-98) var en av de ungdomar som deltog i A-truppens upptaktsträning. (Foto från ÖSKs Instagramkonto)

Ebrima ”Ibo” Jaither (-98) var en av de ungdomar som deltog i A-truppens upptaktsträning. (Foto från ÖSKs Instagramkonto)

NA skriver om dagens förstagångsträning efter semesterperioden. Noterar följande:

* Tim Söderström provtränar några dagar med truppen.

* Daniel Björnqvist som är ljumskopererad saknades men man räknar med att ha med honom igen så tidigt som nästa veckan. Det går alltså enligt plan för Dajjes del.

* Alhassan ”Crespo” Kamara tränade med truppen och deltog i de flesta bollövningarna.

* Ayanda Nkili, vars kontrakt gått ut, är kvar i Örebro och kan träna med laget under december månad. Jag var faktiskt rätt förvånad att ÖSK inte ville förlänga med honom. Det är en användbar truppspelare. Vem vet – han kanske tas till nåder igen om andra lagpusselbitar inte faller på plats.

* Pär ”Pärlan” Ericsson är kvar. Ingenting är dock klart om var han skall spela nästa år. Att han skulle fortsätta i ÖSK under december månad stod dock klart redan före semestern. Jag skulle tro att Sköldmark pressar Kalmar (och spelaren) hårt för att få fram bra villkor för en eventuell övergång.

* ÖSK har en träningsmatch mot IFK Mariehamn inplanerad för den 19 mars. Det verkar bli den näst sista försäsongsträningsmatchen.

* Det var tydligen en hel del spelare från U-truppen med på träningen också.

NA: Crespo tillbaka: ”Bra känsla”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.