Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Försäsongsprogram

Detaljer kring ÖSKs planerade försäsongsprogram börjar nu sippra ut. ÖSK skriver på sin webbsida, att laget tar emot Djurgårdens IF i en januarimatch. Generalrepetitionen blir av allt att döma ett möte med Hammarby i slutet av mars. Båda dessa matcher spelas på Behrn Arena.

NA kompletterar dessutom med uppgifterna om försäsongen med att ÖSK för tredje året i följd kommer att förlägga sitt försäsongsläger till Portugal, där man kommer att ställa upp i Algarve Cup. Själva cupen spelas mellan den 30 januari och den 7 februari. Dessutom kommer väl laget att behöva någon extra dag före och efter själva turneringen.

Sedan tidigare har vi fått en uppfattning om hur Svenska Cupen kommer att utspela sig. Motståndare och spelplatser är klara – dag och tid saknas ännu.

Med denna information till handa ser således försäsongsplaneringen 2016 i dagsläget ut på följande sätt.

Datum Veckodag Arrangemang Hemmalag Bortalag
23 jan 13:00 lör. ÖSK Djurgården
30 jan Atlantic Cup
31 jan Atlantic Cup
01 feb Atlantic Cup
02 feb Atlantic Cup
03 feb Atlantic Cup
04 feb Atlantic Cup
05 feb Atlantic Cup
06 feb Atlantic Cup
07 feb Atlantic Cup
20/21 feb lör/sön Sv. Cup BK Forward ÖSK
27/28 feb lör/sön Sv. Cup ÖSK GAIS
05/06 mar lör/sön Sv. Cup Helsingborg ÖSK
28 mar 14:00 mån. ÖSK Hammarby

Beträffande Atlantic Cup vet vi från deras webbsida, att följande lag redan är anmälda och utplacerade i gruppspelsgrupper: IFK Norrköping, Kalmar FF, Brøndby IF, AGF Aarhus och FK Baumit Jablonec. ÖSK finns inte med än bland de anmälda lagen, men ÖSKs deltagande kanske blev klart helt nyligen så att arrangörerna inte hunnit uppdatera än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.