Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Första futsalförlusten

ÖSK Söders damer gick i kväll på årets första resultatmässiga mina. Ett förstärkt KIF Örebro (jämfört med hur laget brukar se ut) vann en tät match i Vivalla Ballonghall. Jag har en känsla av att båda lagen tyckte att de var bäst. Jämnt och tidvis tufft i en match där KIF till slut stod som segrare med 3-2. Sett till antalet målvaktsingripanden får man väl säga att KIF var det lag som skapade mest och att det var Stina Koskilampi i Söders mål som var sitt lags bästa spelare.

Tack vare att övriga lag i serien har haft en tendens att ta poäng av varandra så har Söder fortfarande både ledning och allt i egna händer. DM-platsen är redan säkrad, men förmodligen innebär en bra placering i grundserien att man får en ”lättare” motståndare i DM-turneringens kvartsfinaler.

ÖSK Söder Dam: Första förlusten i Futsalen

Matchfakta:
02. 0-1 Josefine Nyängen
03. 1-1 Sabina Håkansson
20+1. 1-2 Adelisa Grabus
29. 2-2 Klara Thorsén
31. 2-3 Emelie Alfredsson

Matchtrupp: Stina Koskilampi (mv), Elin Börjesson, Klara Thorsén, Silvia Erkisi (k), Sara Sandberg, Sabina Håkansson, Anna Meijer, Caroline Zandén och Emma Tivemo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.