Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Ligacupsmatch mot Eskilstuna City

ÖSKs U19-lag möter i eftermiddag Eskilstuna City i sin sista gruppspelsmatch i Ligacupen. ÖSK-laget gick på en oväntad mina i den första matchen mot Degerfors IF då man bara nådde oavgjort. Samtidigt sätter ett starkt Rynninge extra press på ÖSK.

Förutsättningarna för dagens match är givna. För att vara garanterade en plats i A-slutspelet krävs seger. Klarar man vidare. Oavgjort och därmed en andraplats lär däremot inte räcka till A-slutspel.

Om City är en fågel eller fisk i de här sammanhangen är oklart. De fick ordentligt med stryk av Rynninge (3-8), men har också slagit Degerfors med 2-1.

Till matchen som börjar kl. 15:00 och spelas på Tunavallen reser ÖSK med följande matchtrupp: Kalle Westdahl (mv), Douglas Bjäresten (mv), Oskar Sandberg, Edwin Ahlnäs (-96), Lukas Hjort, Andreas Klingström (-96), Albin Ödberg, Viktor Walldén, William Gunnarsson, Kevin Johansson, Oliver Kåhed, Mikael Loön, Michel Yanez Hernandez, Felix Möller, Simon Danielsson, Marcus Karlsson och Joseph Spångberg (-99).

Saknas i truppen gör bland annat Viktor Franssila och Ebrima Jaiteh som är med på SvFF:s sammandragning på Bosön den här helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.