Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Jaithe får Bosöchans

Ebrima "Ibo" Jaithe fhar fått en sen biljett till P98:ornas läger på Bosön.

Ebrima ”Ibo” Jaithe har fått en sen biljett till P98:ornas elitläger på Bosön.

SvFF:s breddelitläger på Bosön för spelare födda 1998 drar igång idag och pågår fram till och med söndag. Sextiofem spelare har kallats och en av dem är ÖSKs mittback Viktor Franssila. Så här dan före dan har Viktor nu fått sällskap av en lagkamrat. Efter ett sent återbud  har ÖSKs anfallare Ebrima Jaithe fått möjligheten att under några dagar träna med årsklassens bästa spelare samt visa upp sig för förbundskapten Claes Eriksson och hans medhjälpare.

SvFF: 65 spelare till Bosö-läger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.