Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal: Storvinster för Söder Herr och F16

ÖSK Söder Herr ser starkare ut i futsal än vad de gjort på flera år. Igår spelade de sin tredje match i div 2 Mellersta och Mariebergs IK avfärdades med 10-0. Kanske inte årets starkaste motståndare, men ändå. I potten för div 2-lagen ligger möjligheten att kvala sig in till DM-slutspelet. Något som blir belöningen för en serieseger. Dit är det en bit kvar än. Nästa veckas match mot RIG Örebro FC kan kanske ge en indikation om hur goda chanserna är. De är nämligen vid sidan av ÖSK Söder det enda obesegrade laget i serien.


Även Söderdamernas F16 lag (som kallas F17 i de här sammanhangen eftersom det är vad de hunnit bli då DM-slutspelet skalla avgöras) gör bra ifrån sig. Med en ryggrad bestående av div 1-”rutinerade” järngänget Agnes Andersson, Emma Östlund (k) och Linnea Wetterberg samt målvakten Stina Koskilampi monterades igår Skyllbergs IK ner i Askersunds Närlundahall. Matchen slutade med en 9-2 vinst för gästerna från Grönpepparparken. Agnes Andersson lade 4 mål till de 6 hon gjorde förra veckan och är därmed i överlägsen ledning i skytteligan.

ÖSK Söder Dam: F17 ångar på i Futsal-DM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.