Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Första vintermatchen

ÖSK U17 spelar i kväll säsongens första vintermatch (efter det att vintern plötsligt dök upp igår). Karlstads BK kommer till Behrn Arena för en match i den andra omgången av ligacupen. Gruppfinal skulle man kanske med lite god vilja kunna kalla det eftersom det är de två segrarna från den första omgången som möts. ÖSK utklassade ju KB Karlskoga med 8-0 medan KBK fick jobba hårdare innan de besegrat Degerfors IF med 3-2. (Att slå Degerfors är ju alltid ett bra resultat om man kommer från Karlstad).

ÖSK kallar följande trupp till matchen: Simon Bladh (mv), Simon Gustafsson (mv), Vide Törner, Martin Trinh, Joseph Spångberg, Viktor Svensson, Murat Kuyumcu, Samuel Brunnberg, Gustav Pauly, Arvid Brorsson, Edvin Lundkvist, Jonathan Aronsson, Adam Bark, Sebastian Ternevid, Almin Masic, Isac Eklöf, Henrik Westher, Odilon Sangwa och Albin Ziradic.

Sin första match för ÖSK gör U16-truppens målvakt Simon Gustafsson som tidigare spelade för Västeråslaget Skiljebo SK. Hemmapremiär i ÖSK-färgerna blir det för Adam Bark. Adam, som är född -00, gjorde sin första ÖSK-match i bortamatchen mot KB Karlskoga och bidrog då med hela tre mål. Vi får se om han kan hålla det målsnittet vid liv.

Jag undrar om inte kvällens trupp är den landslagstätaste spelartrupp som ÖSK någonsin satt på benen. (Om man räknar med de spelare som tagits ut till SvFFs Elitsamlingar). I den grupen platsar nämligen Martin Trinh (-00), Joseph Spånberg, Murad Kuyumcu, Arvid Brorsson, Adam Bark (-00), Almin Masic och Odilon Sangwa (-00). Och då saknas dessutom målvakten Harald Detlofsson i kvällens match.

Matchen döms av Viktor Silén från Enköping (?) och han räknar med att sätta igång kl. 18:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.