Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Premiärmatch för nya truppen

ÖSKs just uppstartade U16-lag går ikväll in i ligacupsspelet mot en minst sagt tuff motståndare. BK Forwards 00:or påminner mycket om IK Sturehovs 99:or. De senare utgör nu grundstommen i den ÖSK-trupp som gick igenom det gångna året med knappt en handfull poängförluster.

Men för den kommande U-truppen är pianot inte lika självspelande. Hälften av spelarna kommer från ÖSK Ungdoms P15 U-trupp och övriga utifrån. Så det kommer nog att krävas en del tid innan laget är ihopspelat och klart. Kvällens match är såvitt jag vet den allra första tävlingsmatchen för laget.

Följande trupp är uttagen: Simon Gustafsson (mv), Jakob Nilsson (mv, P15 U), Fredrik Karlsson, Joel Nilsson, Lucas Parkedal, Manne Ljunghaga, Gabriel Yildiz, Johannes Hjulström, Jonathan Forsberg, Lukas Julher, Malcolm Stolt, Max Häll, Oliver Ljunghaga, Omran Nassri, Samuel Nielsen, Suliman Nassri, Abbubaker Abduwalli och Gabriel Nyström.

Matchen med BK Forward som hemmalag spelas på Behrn Arena med avspark kl. 20:00. Matchdomare är Ivan Ticic.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.