Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bra futsalfredag

ÖSK hade tre futsallag i aktion i kväll och alla tre vann sina matcher – bra jobbat.

De två flickklasserna är DM-klasser.

I den yngre F15/F01 besegrade ÖSK Ungdoms lag (som kallas ÖSK Söder) Rynninge IK med 4-1. Målen gjordes av Cornelia Fernsten (2), Erica Andersson och Hilda Magnérus.

I den äldre F17/F99-klassen var det också Rynninge som stod för motståndet. Det blev ett målkalas för ÖSK Söder som vann med 12-3. Målhungrigast var Agnes Andersson som gjorde hälften av målen. Emma Östlund och Linnéa Wetterberg gjorde två var och Eller Forsberg och Elsa Karlsson var sitt. För mig nya namn i laguppställningen var Julia Dammhag och Tuva Sonesten. De kommer från Södermanland av allt att döma.

ÖSK Söder Herr vann även sin andra match i div 2 Mellersta. Ett delvis nykomponerat lag besegrade IF Eker med 3-1. Tremålsskytt för Söder var återvändaren Ibrahima Diagne. För div 2-lagen gäller att seriesegrarna faktiskt får spela kvalmatch till DM-slutspelet. Söder har börjat bra med två segrar, men det är långt kvar. Tre av lagen har ännu inte spelat någon match så det är för tidigt att dra några slutsatser om spelstyrkan på lagen i serien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.