Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Bark satte avtryck direkt

Jag satte U17 i rubriken men än så länge är det faktiskt U16 som spelar. Ligacupen tjuvstartar dock i år med ett tre matchers gruppspel innan det blir dags för års- och klassbyte. För ÖSKs 99-or blir bytet inte speciellt dramatiskt. Det är samma killar som spelar U16 i år och som kommer att spela U17 nästa år.

Ett och annat nyförvärv kan givetvis ansluta. Som till exempel Adam Bark som i kväll spelade sin första ÖSK-match på några år, när laget i sin första ligacupsmatch i den här kvalgruppen mötte KB Karlskoga. En motståndare som inte skulle bjuda och inte heller bjöd på något större motstånd. ÖSKarna har året igenom visat att de tillhör sverigeeliten i sin åldersklass och då skall inte ett lag som KB Karlskoga erbjuda några oöverstigliga hinder.

De gjorde de som sagt inte heller. ÖSK vann mötet med 8-0 och Adam Bark gjorde tre av målen. En perfekt start för honom med andra ord i den nya klubbdressen.

ÖSK: Hattrick av Adam Bark när ÖSK vann i ligacuppremiären

Matchfakta:
10. 0-1 Murat Kuyumcu (retur efter Adam Leijons frispark)
20. 0-2 Adam Bark (förarbete av Isac Eklöf)
32, 0-3 Adam Leijon (stolpretur efter skott av Isac Eklöf)
39. 0-4 Adam Bark (efter hörna av Jonathan Aronsson)
58. 0-5 Gustav Pauly (inlägg av Martin Trinh)
71. 0-6 Isac Eklöf (frispark direkt i mål)
73. 0-7 Adam Bark (passning Arvid Brorsson)
80. 0-8 Sebastian Ternevid (passning från Isac Eklöf)

Laguppställning: Simon Bladh – Martin Trinh (68), Joseph Spångberg, Murat Kuyumcu, Gustav Pauly (75) – Isac Eklöf, Arvid Brorsson (75), Jonathan Aronsson, Adam Bark – Henrik Westher (63), Adam Leijon (62)
Ersättare: Martin Andersson (mv), Odilon Sangwa (62), Edwin Lundkvist (63), Samuel Brunnberg (68), Vide Törner (75) och Sebastian Ternevid (75)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.