Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bark till ÖSK

Adam Bark har bytt klubb från IK Sturehov till ÖSK.

Adam Bark har bytt klubb från IK Sturehov till ÖSK.


ÖSK skriver idag på sin hemsida (faktiskt), att klubben gjort klart med Sturehovs talangfulle vänsterbräddare/anfallare Adam Bark. Adam, som fyller 15 år i år, debuterade i höstas i Sturehovs A-lag (div 4) och bidrog med tre mål till säsongens målskörd. Han har dessutom varit uttagen till SvFFs Breddelitläger på Bosön tillsammans med ÖSKs Martin Trinh och Odilon Sangwa. På distriktsnivå tillhör Adam distriktslaget för sextonåringarna (P99) och var alltså med i helgen i matcherna mot Södermanland och Östergötland.

I ÖSK går Adam direkt in i den yngre U-truppen och kommer av allt att döma att i första hand spela med 99-orna. Första matchen blir redan idag (torsdag) då ÖSK U17 på bortaplan möter KB Karlskoga i Ligacupen. Några problem att komma in i laget lär inte Adam ha. De flesta i truppen var klubbkamrater med honom förra året i Sturehov (om än ett år äldre).

ÖSK: Adam Bark till ÖSK

Hösten 2013 representerade Adam ÖSK innan han bytte klubb till Sturehov. Här tillsammans med Marcus Kanto.

Hösten 2013 representerade Adam ÖSK innan han bytte klubb till Sturehov. Här tillsammans med Marcus Kanto.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.