Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Vinst i första försöket

Viktor Lindqvist gör mål igen för ÖSK. (Bilden från februari 2010).

Viktor Lindqvist gör mål igen för ÖSK. (Bilden från februari 2010).


ÖSK Söder Dam vann sin första futsalmatch i DM-kvalifikationen. Inget konstigt med det – det skall de faktiskt göra. Lite mer överraskande då att ÖSK Söder Herr även de vann sin match – det brukar de inte göra. Men i kväll gjorde de det då de besegrade FC Assyriska med klara 5-0. Vem såg det komma?

Förklaringen till det förnämliga resultatet är att laget toppats med hemvändare i form av Viktor Lindqvist, Pontus och Petter Brunzell samt Edvin Möller. Bröderna gjorde varsitt mål och Virre gjorde ett. Övriga två stod Patrik Sucurovic Hedström för.

Kul att se att några fd. Talangtruppsspelare hittat hem till Söder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.