Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Förslag till seriesammansättningar

SvFF ha nu lagt ut sitt förslag till hur damernas div 1 och herrarnas div 2 och 3 skall se ut. Även om det bara rör sig om ett förslag brukar det sällan bli några förändringar när förslagen fastställs.

För ÖSK Söder Dam blir det inga dramatiska förändringar. Efter årets spel lämnade Rynninge, Forsby och Enskede div 1-nivån. Nyuppflyttade är i deras ställe Fanna (Enköping), Värmbol (Katrineholm) och Telge United från Södertälje.

Södra Svealand

På herrsidan, som inte direkt berör något ÖSK-lag, kan man se, att även nästa år kommer ett av tre örebrolag få spela i Södra Svealand medan de övriga två tillsammans med nyuppflyttade IFK Kumla placerats i Norra Götaland.

Div 3-lagen från distriktet placeras som vanligt i Västra Svealand som numera verkligen gör skäl för namnet. Hela sju av de tolv lagen kommer från Värmland. Örebrodistriktet har bara två lag kvar i serien. Överlevarna från Bosna 92 samt uppflyttade Nora BK.

SvFF: Remissförslag för seriesammansättning 2016
ÖSK Söder Dam: Förslag till seriesammansättning 2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.