Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ericsson kvar i december

Blir Pär "Pärlan" Ericsson kvar i Örebro?

Blir Pär ”Pärlan” Ericsson kvar i Örebro?


Nyhetssiten 24Kalmar har hört sig för med Pär ”Pärlan” Ericsson om hur det ser ut med hans fotbollsframtid. Pärlan lånades ju in till ÖSK i somras tillsammans med en option för ÖSK att köpa loss honom från Kalmar. Med KFF sträcker sig hans kontrakt fram till den sista december 2016.

Till 24Kalmar säger Pärlan, att han kommer att fortsätta att träna med ÖSK i december. Om det sedan blir en övergång eller ej beror enligt honom på klubbarna.

Av detta skulle man möjligen kunna dra slutsatsen att ÖSK försöker omförhandla villkoren för att köpa loss honom. Optionen finns ju redan, så egentligen finns det väl inte så mycket att förhandla om mellan klubbarna, kan man tycka. Dessutom skall Ericsson och ÖSK komma överens om hans personliga villkor.

Att han ”får” fortsätta med ÖSK betyder hur som helst, att Kalmar inte är så sugna på att få tillbaka honom. Hade de varit det hade de tagit hem honom även om hans lånekontrakt med ÖSK löper fram till årsskiftet.

24Kalmar: KFF-anfallaren kan fortsätta i Örebro – börjar med ÖSK i december

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.