Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Larsson kvar i Helsingborg

För några dagar sedan skrev NA att ÖSK var intresserade av Helsingborgs IFs mittback och lagkapten Peter Larsson. Det skall till och med ha gått så pass långt att han varit i Örebro för att bekanta sig med omgivningarna.

Om detta stämmer eller ej lär vi aldrig få veta. Klart är dock att det inte kommer att bli någon Örebroflytt för Larssons del. Helsingborgs IF skriver nämligen idag på sin hemsida, att man kommit överens med sin kapten om att förlänga hans kontrakt med 2 år.

Helsingborgs IF: HIF skriver nytt kontrakt med Peter Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.