Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 15/16: Uttunnad trupp

Efter de ”utrensningar” som skett de senaste dagarna ur ÖSKs A-lagstrupp återstår nu 15 bara kontrakterade spelare. Av dessa har dessutom nio stycken år 2016 som slutdatum på sina kontrakt. Dessutom är det väl inte helt omöjligt att någon av de kontraktsbundna spelarna lämnar efter en försäljning. På Magnus Sköldmark & Co. väntar således ett rätt omfattande arbete för att få till stånd en bättre/längre kontraktsstruktur i truppen.

ÖSKs spelare kommer nu att ”träna ner sig” några dagar  under inledningen av den kommande veckan. Därefter går spelarna på semester och återsamlas sedan i början av december. Tills dess har förhoppningsvis ÖSK kunnat göra klart med några tilltänkta nyförvärv. Om inte annat för att kunna få en vettig struktur på träningarna.

Truppen 2016.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.