Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK får möta Helsingborg i Cupen

I och med att Allsvenskan spelades klar igår börjar även konturerna för Svenska Cupens gruppspel att kunna skönjas. Detta påstående med brasklappen att Malmö FF förutsätts besegra  div. 3-laget Götene IF i den cupmatch som senarelagts på grund av MFF:s spel i Champions League.

ÖSK kommer att placeras i kvalgrupp nr 8 tillsammans med Helsingborgs IF samt två inlottade lag från lägre serier. Enligt Cupens tävlingsbestämmelser kommer ÖSK och Helsingborg att mötas i den sista gruppspelsmatchen. Hemmaplan för Helsingborg tack vare en bätte placering än ÖSK i årets allsvenska. Huruvida ÖSK kommer att få en eller två hemmamatcher avgörs vid lottningen.

Speldagarna för cupen är:
Gruppspelsmatch 1: 20-21 februari 2016
Gruppspelsmatch 2: 27-28 februari 2016
Gruppspelsmatch 3: 5-6 mars 2016
Kvartsfinaler: 12-13 mars 2016
Semifinaler: 19-20 mars 2016
Final: 5 maj

Utöver ÖSK har även BK Forward kvalificerat sig till gruppspelet. Detta efter det att de besegrade Åtvidabergs FF med 2-1 i den andra omgången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.