Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal: Söder Dam inleder säsongen

I morgon drar den lokala futsalsäsongen igång. För ÖSK-familjen känns den tyvärr inte riktigt lika slagkraftig som förr om åren eftersom varken P17 eller P15 finns med bland de lag som konkurrerar om DM-medaljerna. I de klasserna har ju ÖSK skördat en hel del framgångar under senare år, men den här gången har prioriteringarna tydligen sett annorlunda ut.

ÖSK Söder Dam ställer dock upp med full styrka och deltar med lag både i seniorklassen och i de två DM-klasserna F17 och F15. Dessutom har jag hört det ryktas om att ÖSK Söder Herr, som återfinns i andradivisionen, har stora förhoppningar om en bra säsong.

I morgon blir det alltså säsongspremiär och det är ÖSK Söder Dam som är första lag att testa futsalformen. Premiärmatchen spelas mot IF Eker i Balonghallen Vivalla, som tydligen blir hemmaplan det här året. Följande spelare har kallats: Stina Koskilampi (mv), Klara Thorsén, Silvia Erkisi, Sara Sandberg, Olivia Puhls, Josefine Zandén, Caroline Zandén, Emma Tivemo och Emelie Lundqvist.

En intressant trupp med både ”veteraner” och nytillkomna spelare. För tvillingarna Zandén från Korsnäs IF blir det debut för spel i Söders färger.

Matchen spelas som sagt i Vivallas Balonghall med avspark kl. 21:00. Rutinerade domarduon Tomas Hessel och Salko Basic skall försöka hålla reda på om bollarna verkligen ligger stilla vid insparkar etc.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.