Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK och Lundberg överens om kontrakt

Jonathan Lundberg: Tvåårskontrakt med ÖSK.

Jonathan Lundberg: Tvåårskontrakt med ÖSK.


ÖSK skriver på sin hemsida, att man kommit överens med Jonathan Lundberg om ett två-årskontrakt. Det här blev väl något av en för tidig födelsedagspresent för Jonis (född 1997), som fyller 18 år om några dagar. Hittills har han faktiskt inte haft något kontrakt med ÖSK, eftersom det inte är krav på sådana förrän vid 19 års ålder.

ÖSK: ÖSK kontrakterar Jonathan Lundberg

Jonis kom som 16-åring från Rynninge till ÖSK år 2013. I Rynninge hade han fått ta steget upp till A-truppen , men jag tror inte att han hann med att debutera i deras A-lag innan han bytte klubb till ÖSK. På meritlistan har han bland annat ett SM-guld i futsal med ÖSKs 97-or.

NA: Talangen förlänger med ÖSK: ”Självklart val”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.