Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 15/16: ÖSK tittar på Kroon?

NA uppger, att ÖSK är intresserade av Malmö FFs överskottsspelare Simon Kroon. Denne är en av de talanger som inte riktigt fått fart på sin karriär och nu sitter (eller står) med ett utgående kontrakt och små förlängningsutsikter. Det låter väl som en typisk ÖSK-värvning med tanke på vad vi sett på värvningssidan de senaste åren.

Om Kroon är intresserad av att komma till en klubb där han skulle kunna få fart på sin karriär igen borde ÖSK kunna vara ett bra alternativ, tycker man. Men han kanske lider av MFF-spelarnas inbyggda aversion mot konstgräs – i så fall kommer han väl inte.

NA: ÖSK kan värva från mästarna

Statistik från SvFF.

Statistik från SvFF.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.