Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 15/16: Eid valde Åtvidaberg

Idag gjorde nynedflyttade Åtvidabergs FF klart med två anfallare som hämtas från klubbar en bit ner i seriesystemet. Dels handlar det om Simon Alexandersson från Vimmerby – en anfallare som gjorde två mål på ÖSK i en U21-match tidigare i år.

Den andra spelaren är 22-åriga Mahmoud Eid som representerat Nyköpingsbissarna (div 1) och även spelat i det palestinska landslaget. Till Östgöta Correspondenten säger Eid, att det fanns intresse från ÖSK, Åtvidaberg och JSödra. Han valde dock (klokt nog) ÅFF eftersom han räknar med att kunna få mer speltid där.

Corren.se: Två nya spelare till ÅFF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.