Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal – DM

Spelscheman för Futsal-DM har ny dykt upp för alla klasser utom F15/01. Till skillnad mot hur det sett ut under de senaste åren kommer ÖSK inte att ha någon representation alls på pojksidan. På Dam/flicksidan som varit så framgångsrik under senare år är man dock representerade.

Att ÖSK inte anmält något lag till den äldre pojkklassen i vilken ÖSK så sent som för två år sedan (med P97) tog hand om SM-tecken skulle möjligen kunna bero på att man under delar av den aktuella perioden kommer att ha fullt upp med matcherna i ligacupen, som ju fått en ny utformning/tidigare start från och med säsongen 2015/2016.

Seriespelet börjar under den första hälften av november och avslutas före julhelgen. DM-slutspelet avgörs sedan mellan nyår och trettonhelg (antar jag).


DM-klasser för ÖSK.


ÖSK Söder Dam: Spelschema


ÖSK Söder Herr: Spelschema


ÖSK Söder Dam F17/99: Spelschema

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.