Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Seger på Grimsta

För andra gången på några dagar var ÖSKs U16-lag i Stockholm för en match i den regionala seriens A-slutspel. Den här gången var Grimsta IP resans mål och Brommapojkarna var motståndare.

Det här var nog lite av en revansch-match för ÖSKarna, eftersom BP var det enda laget som lyckades besegra ÖSK i grundserien. Revansch blev det också i matchen som slutade 2-0 till gästerna.

Matchfakta(2*40):
60. 0-1 Gabriel Nyström
63. 0-2 Odilon Sangwa

Laguppställning: Simon Bladh – Gustav Pauly, Viktor Svensson, Murat Kuyumcu, Samuel Brunnberg – Sebastian Ternevid, Isac Eklöf, Jonathan Aronsson, Adam Fredriksson (45) – Adam Leijon (67), Odlion Sangwa
Ersättare: Gabriel Nyström (45), Lucas Parkedal (67)

Det saknas en hel del namn bland de som brukar spela med det här laget. Jag antar, att de i stället kommer att dyka upp i det U17-lag som i morgon möter Landskrona BoIS. Att det ändå slutade med vinst är ett fint bevis på bredden som finns i den här truppen och på kvaliteten på de spelare man ”lånat in” från ÖSK Ungdom.

ÖSK: Imponerande seger mot BP
Brommapojkarna: Bensinen tog slut – då föll BP mot Örebro SK på Grimsta

Om någon undrar hur man kan få ihop 50 poäng på tre matcher, så beror det på att även poängskörden från de 16 matcherna i grundserien inkluderas. ÖSK har alltså spelat 19 matcher, vunnit 16 av dem, spelat oavgjort i 2 och bara förlorat 1.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.