Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Brorsson till Bosön

Arvid Brorsson uttagen till en Future Team sammandragning.

Arvid Brorsson uttagen till en Future Team sammandragning.


ÖSKs 99:a Arvid Brorsson kan glädja sig över att kunna se fram emot ett Bosö-besök mellan den 26:e och 28:e oktober. Han är nämligen en av 33 spelare som är uttagna till en Future Team sammandragning för åldersklassen. Future Team är en beteckning för de spelare som anses stå på gränsen till åldersklassens representationslag.

Arvid är en mångsidig spelare och förekommer väl oftast som mittfältare, centralt eller på kanten, i U16-laget. Han har dock spelat en hel del med U17 också och då i allmänhet som mittback. Han är för övrigt inte heller oäven som anfallare.

För övrigt kan jag inte låta bli att tycka att SvFF borde ha hittat ytterligare några spelare från ÖSK för den här sammandragningen. I alla fall borde målvakten Harald Detlofsson borde ha varit självskriven. Fast det är möjligt att man den hör gången ville testa spelare som man inte haft så mycket koll på tidigare. Det är ju en hel del av de uttagna som kommer från klubbar en bit ner i seriesystemet.

SvFF: Future Team-trupp till Bosön

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.