Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Sundsvall borta

ÖSK har en U21-match på bortaplan idag. Matcharenan heter Norrporten och staden är således Sundsvall. ÖSK har lagt ut matchtruppen på sin websida. Som vanligt i de här sammanhangen blir det för bortamatchen en U19-baserad trupp som fått uppdraget. Axén & Co. föredrar att behålla sina A-truppspelare på hemmaplan för att inte förlora tid och tempo i förberedelserna inför nästa allsvenska match.

Matchtrupp: Kalle Westdahl (mv), Michel Yanez Hernandez, Carl Ekstrand Hamrén, Sebastian Ring, Andreas Klingström, Mikael Loön, Junior Bangura, Mirza Turan, Faya Kobba Junior, Jonathan Lundberg, Mozart Surville (”lån”), Felix Möller, Simon Danielsson (U17) och Oliver Kåhed (U17).

ÖSK ger alltså Mozart Surville en ny möjlighet att visa upp sig. Mozart, som på oklara grunder fick ett kontrakt med ÖSK under augustifönstret, lånades sedan direkt ut till BK Forward. Inga problem dock att låta honom vara med i U21-matcherna eftersom även spelare som tillhör andra klubbar kan tas med i dessa matcher.

I övrigt kan man konstatera att det antalsmässigt är en rätt tunn trupp som får göra resan upp längs E4:an. Kalle Westdahl är ensam målvakt och det kommer bara att finnas 3 spelare på avbytarbänken. Alla lär alltså få speltid.


GIF Sundsvalls matchtrupp: Lloyd Saxton (mv, A), Daniel Sliper (k, A), Peter Wilson (A), Simon Helg (A), Rabii Hamdan (U19), Adam Chennoufi (A), Linus Sahlin (U19), Filip Tägtström (A), Robert Hammarstedt (A), Erik Granat (A) och Leo Englund (A)
Ersättare: Erik Grahm (U19), Jonathan Morsay (U19), Johannes Bohlin (U19), Jonathan Manousian (U19) och Johannes Nyberg (mv, U17)

Matchen som alltså spelas på Norrporten Arena börjar kl. 17:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.