Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Välfylld vecka inleds mot AIK

Medlemmarna i ÖSKs U16-trupp kan se fram emot en välmatad vecka. I eftermiddag möter laget AIK på Skytteholms IP. På fredag är det sedan dags för en ny stockholmsresa då Brommapojkarna tar emot på Grimsta IP. Som grädde på moset eller hur man nu skall se på saken har både ÖSK U17 och U19 matcher på lördag och då brukar det behövas 99:or för att täppa till luckor i U17-truppen.

Till matchen mot AIK har följande Matchtrupp tagits ut: Simon Bladh (mv), Harald Detlofsson (mv), Samuel Brunnberg, Murat Kuyumcu, Joseph Spångberg, Henrik Westher, Edvin Lundqvist, Martin Trinh, Gustav Pauly, Sebastian Ternevid, Jonathan Aronsson, Arvid Brorsson, Adam Leijon, Isac Eklöf, Odilon Sangwa, Viktor Svensson, Adam Fredriksson.

De här matcherna har inget med serieutgången att göra. ÖSK hade redan vunnit den när grundserien var klar. I stället handlar det om att göra en bra prestation mot starka motståndare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.