Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P99: Distriktslagssamling

ÖLFF:s distriktslag för 16-åringar åker den 18 oktober i Finspång för en träningsmatch mot Östergötland. Distriktsförbundskaptenerna Johan Cehlin och Peter Johansson samt målvaktsintruktör Göran Kring har tagit ut en trupp i vilken följande spelare från ÖSK ingår: Simon Bladh (mv), Samuel Brunnberg, Murat Kuyumcu, Adam Leijon, Edwin Lundkvist, Gustav Pauly, Odilon Sangwa och Henrik Westher.

Dessutom påpekar man i kallelsen att Jonathan Aronsson, Arvid Brorsson, Harald Detlofson (mv), Isak Eklöf, Almin Masic, Joseph Spångberg, Sebastian Ternevid, Martin Trinh och Albin Zidaric forsatt är aktuella, men inte uttagna denna gång.

ÖLFF: Kallelse till Distriktscamp Östergötland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.