Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

F99: Höstläger för distriktslaget

ÖLFF har kallat en trupp för flickor födda 1999 till sitt höstläger i Sköllersta kommande helg. På programmet står träning, teori samt en distriktsmatch mot Östergötland. Sammandragningen skall väl närmast ses som en finslipning inför gruppspelet i Cup Kommunal den 6-8 november.

Ledarstaben som består av distriktsförbundskaptenerna Niclas Collgård och Daniel Zetterlund, ÖLFF:s spelarutbildare Tony Kihlberg samt målvaktsinstruktören Ida Lindell från ÖSK Söder har kallat 16 spelare av vilka tre kommer från ÖSK Ungdom. Dessa är Emy Karlberg-Traav, Emma Pettersson och Sarah Axelsson.

Till skillnad hur det brukar se ut i pojkklasserna där en eller två klubbar dominerar bland de uttagna spelarna är det en betydligt jämnare fördelning mellan klubbarna i den här truppen. Adolfsberg, Eker, KIF Örebro och ÖSK bidrar med vardera tre spelare till truppen.

ÖLFF: F99 20151010-11 Höstläger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.