Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Distriktslagssamlingar P00 och F00

Nu när seriefotbollen mer eller mindre är klar för året är det dags för distriktsförbundskaptenerna att ta över initiativet. Pojkar och flickor födda år 2000 kallas till dubbelkamper mot granndistriktet Östergötland.

Pojkar.
Ted Waltersson-Larsson (som som vanligt har många järn i elden), Tomas Ivhall och målvaktsinstruktören Kristofer Jonsson har tagit ut 26 spelare för distriktskamperna som spelas den 17 oktober på Pettersbergs IP. I truppen, som antalsmässigt domineras av spelare från BK Forward, ingår även sju spelare från ÖSK.

De är Martin Trinh, Odilon Sangwa, Malcolm Stolt, Johannes Hjulström, Joel Nilsson, Lucas Parkedal-Stenfelt och Mohamed Nihad.

ÖLFF: P00 20151017 Matchsamling


Flickor.
Flicktruppen samlas redan under kommande helg i Sköllersta. Det är DFK Marianne Eklöf, ÖLFF:s spelarutbildare Tony Kihlberg och målvaktsinstruktören Ida Lindell (ÖSK Söder) som håller i trådarna. 29 flickor har kallats och av dem kommer 7 från ÖSK Söder resp. ÖSK Ungdom.

De kallade är målvakterna Stina Koskilampi och Jennie Osvaldsson samt utespelarna Elsa Karlsson, Tilda Lalander, Agnes Andersson, Emma Östlund och Emma Pettersson.

ÖLFF: F00 201510-11 Höstläger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.