Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Framgångrik säsong för P01

P01
ÖSK Ungdoms 14-åringar avslutade i går en mycket framgångsrik säsong genom att utan poängtapp gå igenom 15-åringarnas förstaserie. Tidigare har de ju bland annat vunnit 14-åringarnas kval till P15 Regional nästa år samt Dag-DM. I båda fallen med enbart segrar i resultatkolumnen. Efter en intensiv säsong har de så här långt spelat 50 matcher i serie, cuper och träningsmatcher. Seger har det blivit 42 gånger, oavgjort vid 5 tillfällen och endast 3 gånger har laget förlorat.

Även om årets seriespel nu är över kommer laget att fortsätta under oktober och november med träningsmatcher mot utvalda motståndare i åldersklassen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.