Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Collgård tar pappaledigt

Niclas Collgård tar ledigt från fotbollen för att bli pappa.

Niclas Collgård tar ledigt från fotbollen för att bli pappa.

ÖSK Söder Dam skriver på sin hemsida, att deras tränare Niclas Collgård nu lämnar över till….. Ja, vem det blir är inte klart, men klart är att Niclas kommer att bli pappa någon gång i början av nästa år. Han kommer därför inte att ha tid att ägna sig åt ÖSK Söders damfotboll på samma sätt som han gjort under sina fyra fotbollsintensiva år i klubben.

Med sig i bagaget när han nu lämnar över kommer han bland annat att ha ett SM-guld i Futsal med F97-laget, en andraplats i F16-SM, en tredjeplats i Gothia cups elitklass år 2014 samt ett antal DM-tecken tillsammans med lite annat. Framgångarna fortsatte sedan i damlaget med seger i div 1 förra året med kval till Elitettan 2014, avancemang till andra omgången av Svenska Cupen samt ett antal DM-vinster i Futsal och andra turneringsvinster.

ÖSK Söder Dam: Collgård ser fram emot nya utmaningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.