Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Hemmamatch mot Helsingborg

Marcus Karlsson är åter i laget efter sin avstängning.

Marcus Karlsson är åter i laget efter sin avstängning.


Säsongen börjar lida mot sitt slut för ÖSKs U-lag. För U17 väntar i eftermiddag en hemmamatch mot Helsingborgs IF Akademi i den 24:e av årets 26 matcher.  Inget av lagen har väl egentligen så värst mycket att spela för – det är ju bara två lag som går vidare till slutspelet och Elfsborg och Norrköping har redan glidit iväg alltför långt för att kunna hämtas in genom en aldrig så framgångsrik höstspurt. ÖSK har en förlustfri svit sedan slutet av maj och vill nog gärna hålla denna intakt.

Rickard Torstensson har kallat följande Matchtrupp: Douglas Bjäresten (mv), Simon Bladh (mv, U16), Martin Trinh (U16), Joseph Spångberg (U16), Arvid Brorsson (U16), Alex Hahne, Gabriel Fernsten, Lukas Hjort, Jonathan Aronsson (U16), Kevin Johansson, Oliver Kåhed, Viktor Walldén, Adem Greku, Isac Eklöf (U16), Ebrima Jaiteh och Marcus Karlsson.

Matchen börjar kl. 16:00 på Behrn Arena och det blir Jan Nielsens uppgift att försöka skipa rättvisa och ordning på planen.

Helsingborgs IF: U17 möter Örebro borta på söndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.