Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P/F-01: Kallelse till Höstläger

ÖLFF har börjat jobba med en grupp ungdomar i åldersklassen P/F-14/01. Målet – om än nästan ett år avlägset – är att ta ut de trupper som nästa sommar kommer att representera distriktet vid 2016 års Elitläger.

F99/01.
34 flickor har kallats till höstlägret som arrangeras i Sköllersta den 9-11 oktober. Ledare vid lägret är Mikael Herndal (DFK), Tony Kihlberg (Spelarutbildare), Marie Hammarström (Instruktör) och Kristin Hammarström (m/v-instruktör.

Från ÖSK Ungdom har Linnea Wetterberg, Ebba Modin och Ebba Lundqvist kallats.

ÖLFF: F01 – Kallelse till Höstläger.


p99/01.
67 pojkar har kallats till höstlägret som arrangeras i Hallsberg den 16-18 oktober. Ansvariga för lägret är Gustav Andersson (DFK) och Daniel Wickström (DFK).

Från ÖSK Ungdom har följande 16 spelare tagits ut till lägret: Helmer Andersson, Ibrahim Kamil, Jacob Nilsson (mv), Markus Kanto, Nadir Ayeva, Alen Rasak, Edvin Cimirotic, Lukas Karlsson, Algot Strömberg, Alexius Westlund-Bergquist, Julius Höglund, Riad Iskhadzhied, Samuel Hafdel, Amar Gerzic, Gabriel Moshél och Simon Norrman (mv)

ÖLFF: P01 – Kallelse till Höstläger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.