Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: A-slutspel

U16:s grundserie spelades klar för några veckor sedan och nu är det dags för ett A-slutspel där de fem bästa lagen möts i en enkelserie. Utgången av slutspelet är i och för sig redan klart för ÖSKs del. Laget hade så många poäng med sig från grundserien att inget av de andra lagen kan komma ikapp trots att det fortfarande finns 12 poäng att spela om.

I kväll efter U21-matchen möter ÖSKarna i en match med lite av derbykaraktär IFK Norrköping.

Följande Spelartrupp har kallats: Simon Bladh (mv), Harald Detlofsson (mv), Vide Törner, Martin Trinh, Joseph Spångberg, Murat Kuyumcu, Gustav Pauly, Samuel Brunnberg, Arvid Brorsson, Edwin Lundkvist, Jonathan Aronsson, Isac Eklöf, Henrik Westher, Odilon Sangwa, Adam Leijon och Sebastian Ternevid.

Matchen börjar kl. 20:00 och döms av Eskil Svedberg, Örebro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.