Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Sviten höll i Halmstad

Viktor Walldén bidrog till vinsten mot HBK med ett mål och en målgivande passning.

Viktor Walldén bidrog till vinsten mot HBK med ett mål och en målgivande passning.


ÖSK U17 har inte fått stryk sedan den 23 maj, då IFK Norrköping fick in ett sent mål på Nya Parken. Sedan dess har de svartvita spelat 14 matcher utan någon nolla i poängkolumnen. I dagens svåra bortamatch mot Halmstad BK höll sig sviten och gästerna kunde återvända till Örebro med ett starkt 3-1 resultat i bagaget.

Rickard Torstensson rapporterar från matchen:

Vinst med 3-1. Vi gör en riktigt bra bortamatch. Starka i både det individuella och kollektiva försvarsspelet. Vi jobbar stenhårt i 90 min och då blir resultaten oftast bra. Vi har t.o.m ”råd” att missa en straff efter 8 min.

Matchfakta:
05. 0-1 Ebrima Jaiteh (Viktor Walldén)
52. 0-2 Simon Danielsson (Jonathan Aronsson)
80. 1-2
82. 1-3 82 Viktor Walldén (Ebrima Jaiteh)

Laguppställning: Harald Detlofsson – Lukas Hjort, Arvid Brorsson, Edwin Lundqvist, Oskar Sandberg (80) – Viktor Walldén, Oliver Kåhed, Adem Greku (ht), Hampus Lundgren (80) – Ebrima Jaiteh, Simon Danielsson (80)
Ersättare: Jonathan Aronsson (45), Isac Eklöf (70), Samuel Brunnberg (80), Martin Trinh (80)

Simon Danielsson fortsätter alltså att göra mål i princip varje match han spelar. I U19-matchen i förrgår gjorde han ju två. Kul också att se att både Ebrima ”Ibo” Jaithe och Viktor Walldén deltar aktivt i poängproduktionen – båda med ett mål och en målgivande passning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.