Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lindahl tränade med ÖSK

Axel Lindahl tränade med ÖSK på söndagen.

Axel Lindahl tränade med ÖSK på söndagen.

Ett nytt ansikte dök upp på ÖSKs dagen-före träning i dag. Bloggen har rannsakat minnet och kommit fram till att det nog bör vara Axel Lindahl, som anslutit till truppen för ytterligare några dagar i Örebro. ÖSK har en U21-match mot Åtvidaberg på tisdag och tanken bör väl vara att han skall få en möjlighet att visa upp sig igen i den. Hur som helst verkar ÖSK vara ovanligt intresserade av Lindahl. Normalt brukar provspelare inte få mer än en chans att visa upp sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.