Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Jakten på mitten – örebroderbyt

Örebroderbyt

Om några timmar möter ÖSK Söders damer sina lokalkonkurrenter från Rynninge IK i ett äkta Örebroderby. Det sista på ett tag för de här lagen eftersom det redan är klart att Rynninges första försök på den här nivån bara blir ettårig. Söderdamerna, som väl egentligen inte har så mycket att spela för, hittar man för tillfället i den undre delen av tabellens mittenskikt.

Men när det är derby så är oftast de faktiska tabellplaceringarna av mindre betydelse – det är vinsterna som räknas oberoende av vilka konsekvenser (om några) de får för tabellplaceringen.

ÖSK Söder, som har skickat sina yngsta truppmedlemmar till Eskilstuna för F16:s SM-gruppspel, har ändå fått ihop en fullödig trupp till en match man inte gärna missar.

Matchtrupp: Ida Lindell (mv), Elin Börjesson, Lisa Lindahl, Bianca Sjöberg, Maya Pettersson, Klara Thorsén, Lova Händel, Joline Jakobsson, Silvia Erkisi (k), Sara Sandberg, Sabina Håkansson, Amanda Nordenby, Olivia Puhls, Sophie Pettersson, Marie Ståhlberg, Anna Meijer, Emma Tivemo och Emelie Lundqvist.

Dömer matchen gör Esra Kisa från stockholmsförorten Norsborg

Matchen som börjar kl 13:00 var ursprungligen inplanerad på Grenadjärvallen. Nu har den dock flyttats till Pettersbergs IP.

ÖSK Söder Dam: Ingen vanlig dag på lördag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.