Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

SM F16: Gruppspel i Eskilstuna

ÖSK Ungdom F16 vann för några veckor sedan DM, vilket förutom vunna DM-medaljer även innebär att laget får ställa upp i SM-turneringen för F16. Det första gruppspelet spelas denna helg i Eskilstuna med fredag och lördag som speldagar för ÖSK. Motståndarna kommer från Eskilstuna United och Boo FF.

Till SM-matcherna är följande Spelartrupp uttagen: Stina Koskilampi (mv), Ellen Forsberg, Emma Pettersson, Elsa Karlsson, Emma Östlund, Sarah Andersson, Linnea Wetterberg, Agnes Andersson, Ebba Lundqvist (00-01), Elin Löfgren (00-01), Clara Ståhl (00-01), Olivia Rundberg (02), Ellen Beijer (02) och Erica Andersson (02).

Laget coachas av Sebastian Moberg och Åsa Thörner medan Kristina Andersson sköter det administrativa runt matcherna.

Ett blandat lag med en del yngre spelare, men även en kvartett som redan spelat i div 1 för ÖSK Söder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.