Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: DM-final mot BK Forward

I kväll skall ÖSK och BK Forward göra upp om medaljfördelningen i den äldre pojkklassen (P16). Matchen som spelas på Behrn Arena börjar klockan 19:30 under Petter Seger Undéns vaksamma ögon.

ÖSK räknar med att komma till matchen med en stark spelartrupp bestående av följande spelare: Simon Bladh (mv), Harald Detlofsson (mv), Vide Törner, Martin Trinh, Gustav Pauly, Joseph Spångberg, Murat Kuyumcu, Viktor Svensson, Samuel Brunnberg, Arvid Brorsson, Edwin Lundkvist, Jonathan Aronsson, Sebastian Ternevid, Isac Eklöf, Henrik Westher, Odilon Sangwa, Adam Leijon, Almin Masic och Albin Zidaric.

I spelartruppen ingår bland annat Martin Trinh och Odilon Sangwa som båda representerat Sverige i den ett år yngre åldersklassen. I Forward spelar deras landslagskollega Elias Durmaz.

BK Forward skriver på sin hemsida att de kallat följande matchtrupp:Affe A, Sebastian (01), Affe D, Johan, Levon, Eliyo, Carlos, Adnan, Lukas, Alp, Danne G, Anton, Michael, Elias, Kurt, Alex E, Touma och Anes.

På norr spelas samtidigt (19:00) damernas DM-final mellan KIF Örebro och Rynninge IK. Varför man valt Pettersberg som saknar läktare medan man låter pojkarna samtidigt spela på Behrn Arena har jag ingen bra förklaring på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.