Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Stöd Världens Barn via ÖSK

De allsvenska matcherna kommer tätt och ÖSK planerar redan för måndagsmatchen mot Kalmar FF. I samarbetet med Världens barn erbjuder man nu biljetter med placering på Sektion B till det attraktiva priset 210 kronor inkl. expeditionsavgift. Av detta pris går 100 kronor till Världens Barn- insamlingen. På sin Facebok-sida skriver ÖSK:


Världens Barn Örebro och Örebro SK har inlett ett mycket uppskattat samarbete.
Nu erbjuder vi ett begränsat antal biljetter till ÖSK:s match mot Kalmar FF på Behrn Arena den 28 september med avspark kl 19.

Biljetterna är sittplatser på nya läktaren, sektion B. Bra platser alltså! Priset per biljett är 200 kronor, varav 100 kronor går direkt till Världens Barn. En expeditionsavgift på 10 kronor tillkommer oavsett hur många biljetter man köper. Ordinarie biljettpris är 325 kronor.

Gör så här för att köpa biljetter:
Skicka ett e-postmeddelande till orebro@varldensbarn.se och meddela hur många biljetter du vill köpa. Vi kommer att skicka instruktioner tillbaka om hur och var betalningen ska göras. Antalet biljetter är begränsat, varför vi vänligen ber om snabb betalning. Först till kvarn!

Beställningar kan INTE göras vi kommentarer i detta evenemang eller via Facebook-meddelanden, utan ENBART via e-post till: orebro@varldensbarn.se

Däremot får ni gärna dela detta evenemang vidare så att erbjudandet når så många som möjligt = mer pengar till världens behövande barn.

Vi ses på Behrn Arena!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.